Українська версія сайту

Герої нашого часу: курсант ННІ № 1 врятував життя людини

04-02-2021

Життя готує для нас нові виклики, і хто не боїться випробувань - отримує найкраще. Бути поліцейським - це велика відповідальність, адже ця професія належить до найважливіших та небезпечних, яку обирають лише сміливі, сильні духом особистості, котрі постійно вдосконалюють свої навички та розум.

Герої нашого часу: курсант ННІ № 1 врятував життя людини

Саме таким виявися курсант 2-го курсу 206-ї навчальної групи Іван Кичун, який під час проходження навчальної практики у відділенні поліції № 3 Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області показав своє зразкове ставлення до  виконання службового обов'язку. 

01.02.2021 між 17.00 та 18.00 до Відділення поліції № 3 поступила заява про те, що зникла людина похилого віку, вийшла з автобуса (рейс Біла-Церква - Тетіїв) і не дійшла додому.

Герої нашого часу: курсант ННІ № 1 врятував життя людини

Пошуки почалися ще з вечора, але завдяки бездоганній роботі курсанта, зниклу людину знайшли о 10:00 ранку посеред поля, далеко від села. Чоловік лежав на землі і вже почав замерзати.
Іван Кичун і ще двоє поліцейських несли знайденого чоловіка на руках, щоб працівники швидкої допомоги максимально оперативно та якісно надали допомогу.

Герої нашого часу: курсант ННІ № 1 врятував життя людини

У пошуках брали участь близько 15 чоловік але курсант, залучивши до пошуку особисту собаку, доклав максимум зусиль і зниклого знайшли.
Безумовно, такі вчинки завжди заслуговують глибокої поваги. Академія вдячна та пишається своїм вихованцем, дії якого можуть слугувати прикладом навіть старшим товаришам. Так тримати!

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X