Українська версія сайту

Круглий стіл на тему: «ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРАВ І СВОБОД ЛЮДИНИ У ДІЯЛЬНОСТІ ПІДРОЗДІЛІВ КРИМІНАЛЬНОЇ МІЛІЦІЇ ТА СЛІДСТВА»

15-05-2015

 29 квітня 2015 року в Національній академії внутрішніх справ на базі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції фахівцями наукової лабораторії з проблем кримінальної міліції було проведено круглий стіл на тему: «Забезпечення прав і свобод людини у діяльності підрозділів кримінальної міліції та слідства».

Зі словами привітань до учасників науково-практичного семінару звернувся начальник наукової лабораторії з проблем кримінальної міліції навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції, кандидат юридичних наук Стрільців Олександр Михайлович.

Учасники семінару зосередили свою увагу на таких актуальних для сьогодення питаннях, як: функції та завдання діяльності ОВС у контексті забезпечення прав свобод людини, обов'язки працівників міліції під час затримання особи, правовий статус затриманих за вчинення злочинів, залучення адвоката у кримінальному провадженні та кримінальна відповідальність за вчинення тортур та проведення незаконних слідчих дій.

По завершенню круглого столу його учасникам були вручені подяки. Загалом, у науковому заході взяло участь 45 осіб з числа постійного та перемінного складу інституту.

 

Крижна Валентина

наукова лабораторія з проблем кримінальної міліції

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X