Українська версія сайту

Круглий стіл «Теоретичні та практичні проблеми розслідування кримінальних правопорушень»

19-10-2016

13 жовтня науково-педагогічними працівниками кафедри досудового розслідування  інституту за участю членів наукового гуртка проведено круглий стіл «Теоретичні та практичні проблеми розслідування кримінальних правопорушень», адже в науковій літературі сьогодні особливу увагу приділено новим процесуальним механізмам здійснення кримінального провадження.

На засіданні  заступник директора інституту Юлія Терещенко наголосила щодо необхідності виховання кваліфікованих професійних кадрів для  Національної поліції України як єдиного способу подолання кадрового дефіциту в сучасних умовах проведення реформ.

Т.в.о. завідувача кафедри досудового розслідування Надія Моргун обґрунтувала важливість ознайомлення курсантів із проблематикою майбутньої професії вже на стадії здобуття вищої освіти з метою відшукання шляхів її вирішення та прискорення адаптації молодих спеціалістів до практичних умов.

Наукові доповіді учасників проходили у визначеному порядку в формі публічного обговорення питань відповідно тематики заходу, що сприяло подальшому розвитку інтелектуальної творчої діяльності, яка в свою чергу спрямована на одержання нових знань та використання  раніше набутих вмінь.

Найбільш жваві дискусії були викликані виступами таких курсантів, як: Попової Х.О., Лещинської А.Р., Конончук А.О., Хоменко М.М.,          Задорожної К.М., Листушенко Р.В., Швидкої Н.С., Аріча Ю.Р.,           Макаренка В.Ю., Матюхов С.С., Машталір І.М., Гаращенко Ю.С.,         Молодих Е.В.

Спільна діяльність науково-педагогічних працівників і членів наукового гуртка продемонструвала, що наукові заходи такої спрямованості є корисними та бажаними для кожного.

                                           

                                                    Кафедра досудового розслідування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X