Українська версія сайту

Круглий стіл “Протидія злочинності в сучасних умовах: проблеми теорії та практики”

24-12-2015

24 грудня 2015 року в навчально-науковому інституті № 1 Національної академії внутрішніх справ кафедрою спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування було організовано та проведено круглий стіл “Протидія злочинності в сучасних умовах: проблеми теорії та практики”.

У засіданні взяли участь науково-педагогічні працівники Національної академії внутрішніх справ та працівники практичних підрозділів Національної поліції України. З вітальними словами до учасників зібрання звернувся головний оперуповноважений-інспектор Департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, Національної поліції Бондарина Т. Г., який відзначив актуальність теми круглого столу та розповів про особливості роботи оперативних підрозділів кримінальної поліції в сучасних умовах.

Учасники круглого столу не лише порушували проблеми, які стоять перед працівниками слідчих та оперативних підрозділів, перед науковцями, а й викладали своє бачення щодо способів їх розв’язання. Під час його проведення доповідачі мали змогу обговорити широке коло питань, пов’язаних протидією злочинності, а також відповідали на численні запитання, ділилися прикладами з практики й досвідом слідчої та оперативної роботи, науковими напрацюваннями. Кожний виступ учасників круглого столу викликав жваві дискусії, обмін думками.

 

Кафедра спеціальної техніки
та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X