Українська версія сайту

Кубок факультету кримінальної міліції з міні-футболу

28-11-2014

Протягом 3-х тижнів на футбольних майданчиках навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС проводився кубок з міні-футболу серед навчальних взводів факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції.

В даному турнірі взяло участь 16 збірних команд навчальних взводів.     3-й курс факультету представляли 6 команд, відповідно 10 команд від 2-го курсу. Загалом у кубку взяли участь 158 курсантів. Команди були розбиті на 4-и групи. До стадії ¼ фіналу виходили команди, які зайняли у своїй групі 1-е та 2-е місця.

Під час безкомпромісної боротьби групового раунду, були визначені такі пари наступного раунду змагань, а саме:

1-а пара: «Синій Яструб» (304 н/г) – «Заря» (216 н/г);

2-а пара: «Панда» (211 н/г) – «Спарта-2» (213 н/г);

3-я пара: «Спарта» (302 н/г) – «Фаворит» (303 н/г);

4-а пара: «Моноліт» (208 н/г) – «Екстрим» (207 н/г).

Прекрасні матчі відбулися на цій стадії, але в півфінал пробилися сильніші. Це переможець пари №1 «Синій Яструб» вийшов на переможця пари №3, також команду 3-го курсу – «Спарту». Іншу пару півфіналу склали команди 2-го курсу: «Моноліт» - «Панда». Ніхто з гравців не хотів віддавати путівку у фінал супернику задарма. Третьокурсники показали хороший футбол, і як результат сім забитих м'ячів. Але більшість голів забили гравці команди «Синій Яструб» і встановили кінцевий результат на свою користь -  5:2. У другому півфіналі команди також забили шість голів, але з відривом у чотири м'ячі виграла команда 208 н/г  - «Моноліт», рахунок 5:1. До речі це перший пропущений гол колективу «Моноліт».

 

Отже, у фіналі маємо досить міцних по-футбольному команд, які дійсно продемонстрували відкритий   футбол, намагаючись постійно вражати ворота суперника. Гра розпочалась за підтримки всього особового складу, які звісно розділилися на два табори вболівальників, третьокурсники палко підтримували команду 3-го курсу, а курсанти 2-го курсу намагалися не відставати від старших.

У дебюті матчу вийшла вперед команда «Моноліт», відзначився Зарицький Іван, який забив свій 17 гол на турнірі. Після цього гравці 3-го курсу знайшли в собі сили зрівняти рахунок, а зробив це капітан команди Манжара Владислав. Але другокурсники так просто не хотіли здаватися, і Сонько Євген пробив воротаря у ближній кут воріт, розігравши кутовий удар із Зарицьким. І все ж таки переможцями першої половини гравцям «Моноліту» не судилося стати. Засмутив їх стопер «яструбів» Стародубець Сергій, який майже з центру поля пробив надійного голкіпера протягом всього турніру Дениса Богомола. 2:2 і команди йдуть на відпочинок.

У другому таймі все таки досвід третьокурсників зламав настирливість і силу гравців другого курсу. Спочатку Преварський Юрій розписався у воротах Богомола. Потім кращий бомбардир «яструбів» Тарас Копильців оформив свій 12-й гол. А крапку поставив, як годиться у такій грі, капітан збірної команди 302 н/г «Синій Яструб» Манжара Владислав.

Після фінального свистка відбулось нагородження, яке проводили начальник факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції підполковник міліції Сергій Бортник та начальник кафедри вогневої та спеціальної фізичної підготовки майор міліції Дмитро Кисленко. На останок було визначено найактивніших вболівальників турніру. Ними виявилися дівчата 2-го курсу – Густиря Христина та Каращук Вікторія, які й отримали спеціальні призи, а саме футболкі Фан-Клубу ФК «Динамо-Академія» із 12-м номером на спині.

Після всього начальник факультету подякував усьому особовому складу  за проявлену активну участь  і пообіцяв, що спортивне життя на факультеті отримує новий імпульс.  Підтримуються усі пропозиції курсантів та розумні ініціативи з даного приводу. Наразі розпочинається турнір з більярду, який буде проводитися у спортивному клубі ФК  «Динамо-Академія» у якому візьме участь 34 курсанти.

Василь Добош

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X