Українська версія сайту

Курсант інституту – переможець Правового турніру!

10-10-2016

За ініціативи Міністерства юстиції України з вересня по жовтень 2016 року в м. Києві був проведений “Правовий турнір на Кубок Головного територіального управління юстиції в м. Києві”, присвячений Дню юриста.  У заході взяли участь студенти та курсанти провідних вищих навчальних закладів  Києва, серед яких і Національна академія внутрішніх справ.

Суддями правового турніру стали: заступник Міністра юстиції України Гія Гецадзе; президент Національного університету “Києво-Могилянська академія” Андрій Мелешевич;  начальник Головного територіального управління юстиції в м. Києві Станіслав Куценко;  голова Координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції в м. Києві Віталій Гдичинський. 

Від Національної академії внутрішніх справ право боротися за перемогу у турнірі, у складі команди зі сторони обвинувачення, вибороли  (отримали): курсант 4-го ННІ № 1 Андрій Небесний і курсант 4-го курсу ННІ № 2 Ростислав Тютюнник. Які спільно з іншими членами команди з Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана готували макет кримінального провадження, здійснювали процесуальне оформлення дій та рішень, а саме повідомлення про підозру, підготовку обвинувального акта та судових експертиз, а також протоколів слідчих (розшукових) дій. 

Згідно з  фабулою справи Андрію Небесному дісталася роль прокурора, з якої він справився на відмінно, публічно продемонструвавши свій інтелектуальний потенціал, ораторські здібності, вміння дебатувати, логічно будувати лінію обвинувачення і наводити переконливі докази вини підсудного. 

Слова вдячності за підготовку до ролі прокурора Андрій Небесний висловлює т.в.о. завідувачу кафедри досудового розслідування інституту Надії Моргун та судді Солом’янського районного суду м. Києва Олександру Бурлаці, який працює за сумісництвом на кафедрі.

Перемога Андрія не була б здійсненною без активної підтримки керівництва академії та інституту, яке сприяє всесторонньому розвитку і формуванню нової генерації юристів-правоохоронців високого ґатунку.

Ми пишаємося, що в нашому інституті працюють професіонали своєї справи, які передають свій багатогранний досвід талановитим здобувачам вищої освіти.

Бажаємо їм подальших перемог і підкорення нових вершин.

                                                         Відділ забезпечення навчального процесу

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X