Українська версія сайту

Курсантці академії вручили подяку на столичному Молодіжному саміті

30-12-2021

У бібліотеці Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» нещодавно відбувся Молодіжний саміт. Мета зібрання – налагодження подальшої співпраці між Департаментом молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) та молодіжними організаціями. Крім того, було підбито підсумки роботи за рік, відзначено найактивнішу молодь столиці, кращі проєкти, які сприяли розвитку молодіжної політики й національно-патріотичного виховання.

Курсантці академії вручили подяку на столичному Молодіжному саміті

Подякою за активну участь у розвитку молодіжного руху в столиці нагородили курсантку 4-го курсу навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ капрала поліції Алевтину Миронову. Протягом року Алевтина брала активну участь у житті не лише академії, а й міста загалом, реалізовувала власні проєкти, організовувала правопросвітницькі заходи, проводила профілактичні бесіди в школах, стала лауреатом премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді в розбудові столиці України – міста-героя Києва.

Курсантці академії вручили подяку на столичному Молодіжному саміті

Курсантці академії вручили подяку на столичному Молодіжному саміті

У неформальній атмосфері представники Департаменту молоді та спорту поспілкувалися з активістами, що цікавилися участю в підготовці програм розвитку молоді й роботою молодіжних центрів у громадах.

Молодь відіграє важливу роль в усіх сферах суспільного життя, їхні знання та вміння – інтелектуальний потенціал і найцінніший ресурс нашої країни. Тож зичимо нашим здобувачам вищої освіти чергових перемог, реалізації найамбітніших планів й успіхів на шляху самореалізації!

Відділ організації наукової діяльності та захисту прав інтелектуальної власності, відділ виховної, соціальної роботи та дозвілля НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X