Українська версія сайту

Курсантка академії стала призером Всеукраїнського конкурсу

17-04-2019

12 квітня на базі Національного авіаційного університету відбулася підсумкова науково-практична конференція ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з дисципліни «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права».

До участі в конкурсі було запрошено переможців першого туру, які були рішуче налаштовані на боротьбу за призові місця, демонструючи свої ораторські здібності та вміння вести дискусію, обстоюючи свої переконання.

За перемогу змагалися конкурсанти, які представляли заклади вищої освіти з усієї України: Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний авіаційний університет, Запорізький національний університет, Міжрегіональну академію управління персоналом, Тернопільський національний економічний університет тощо.

З вітальним словом до присутніх звернулася декан юридичного факультету доктор юридичних наук, професор Ірина Сопілко, яка зазначила, що науково-дослідна та інноваційна робота студентів є важливим напрямом підготовки майбутніх вчених і фахівців високої кваліфікації та нерозривною складовою єдиного процесу навчально-виховного і науково-інноваційного.

Від Національної академії внутрішніх справ право змагатися в другому турі конкурсу вибороли студент другого курсу ННІ № 3 Борис Ткачук і курсантка четвертого курсу ННІ № 1 Євгенія Мурзо, яка за результатом захисту своєї наукової роботи «Покоління прав людини: еволюція розвитку» отримала диплом ІІІ ступеня.

 

Курсантка академії стала призером Всеукраїнського конкурсу

 

 

Курсантка академії стала призером Всеукраїнського конкурсу

 

Особливу подяку за плідну роботу над дослідженнями висловлюємо науковим керівникам здобувачів вищої освіти, а саме кандидату юридичних наук Наталії Сербіній і кандидату юридичних наук Валерію Власенку.

 

Курсантка академії стала призером Всеукраїнського конкурсу

 

Пишаємося переможцями та бажаємо їм нових здобутків у подальшому науковому розвитку!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X