Українська версія сайту

Лекція про безпеку дорожнього руху

22-12-2020

22 грудня до курсантів навчально-наукового інституту №1 завітав начальник Управління безпеки дорожнього руху Департаменту патрульної поліції, полковник поліції Фалатюк Олександр Сергійович, який детально розповів про безпеку дорожнього руху основним напрямом якої є збереження людських життів.

Лекція про безпеку дорожнього руху

Олександр Сергійович розказав про структурні відділи Управління безпеки дорожнього руху та окремо звернув увагу на батальйон супроводження. Довів інформацію про розвиток програми відео-фіксації, а саме проекту «Безпечне місто», який створений задля контролю над трафіком у місті. За останні 6 місяців було виписано близько одного мільйону постанов .

Лекція про безпеку дорожнього руху

Полковник поліції , відповідаючи на питання курсантів, розповів про нововведенні автомобілі-фантоми, які будуть оснащені інтегрованою системою контролю швидкості рухомих транспортних засобів. Саме завдяки цим системам патрульні зможуть фіксувати порушення швидкості в русі. Позашляховики з потужними двухлітровими двигунами вже обладнані прихованими спец-сигналами.

Лекція про безпеку дорожнього руху

Заходи відбулися з дотриманням всіх карантинних обмежень.

ННІ №1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X