Українська версія сайту

Мандрівка серед книг

14-11-2016

На головній спортивній та культурній арені країни – НСК «Олімпійський», до Дня української писемності та мови, відкрилася традиційна 16-та осіння книжкова виставка «МЕДВІН: Книжковий світ». Тому, зацікавившись цією яскравою подією, курсанти 3-го курсу інституту у вільний від навчання та служби час, відвідали міжнародний книжковий ярмарок, де кожен присутній зміг провести час у компанії письменників, поетів, художників та – головне – поціновувачів книжок.

На виставці були представлені книги різних видів і тематик близько 300 видавництв, серед яких дитяча література, шкільні підручники, видання класиків, сучасних письменників, науково-популярна, художня, технічна та спеціалізована література. На ярмарку працювали книжкова кухня, Літературне кафе, де відомі і молоді письменники представляли книжкові та кулінарні таланти в невимушеній обстановці спілкування.

Також, проводились найрізноманітні майстер-класи, автограф-сесії письменників, благодійний продаж книжок, світлин, виробів ручної роботи всім бажаючим, а метою продажу був збір коштів на лікування співробітниці Інституту літератури, молодої та талановитої дослідниці американської літератури Олени Дубініної, у якої діагностували лімфому.

Курсанти були вражені атмосферою добродушності, любові та тепла, тому, натхненні, вони із задоволенням знов бажають відвідувати подібні заходи, а керівництво інституту буде з радістю сприяти цьому, щоб дозвілля особового складу інсититуту завжди проходило з інтересом та отриманням невичерпної маси позитивних емоцій, а приємне враження залишилось ще надовго.

                                             Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X