Українська версія сайту

Ми за здоровий спосіб життя

05-10-2016

4 жовтня для курсантів ННІ №1 була проведена лекція начальником амбулаторного відділення Центру психіатричної допомоги та професійного психофізіологічного відбору МВС України Манжуленком Богданом Олександровичем. Лекція була присвячена здоровому способу життя, адже серед сучасної молоді наркотичні речовини  досить популярні. Найуживанішими серед них   є алкоголь та тютюн. Тому лектор ставив  собі за мету донести до курсантів згубний вплив таких  звичок.

Наприклад, алкоголь  може викликати інфаркт міокарда, злоякісні пухлини, запалення стравоходу, панкреатит ,гастрит та багато інших захворювань, перелік яких невичерпний. Окрім вищеперерахованого, людей, які страждають цією залежністю, чекає швидке старіння та деградація. Особливо уважними до цього повинні бути майбутні батьки, адже у 50% з них, діти народжуються інвалідами та страждатимуть усе своє життя, не маючи вини в цьому. Що стосується тютюнових виробів, то вони несуть майже такий згубний вплив, як і алкоголь.

Взагалі, наркотичні речовини вперше з’явилися в Індії та Китаї. Але й ці ж країни найперші дійшли висновку, що такі речовини негативно впливають  на  здоров’я та зробили їх нелегальними. Навіть одноразове їх вживання може викликати різні захворювання. Також алкоголь та тютюнові вироби  викликають депресію, порушення сну  та роздратованість. Тому кожен, хто піклується про своє здоров’я , повинен відмовитися від цих шкідливих звичок.

Окрім цікавої розповіді, курсанти побачили фільм про вплив алкоголю на організм людини в цілому та кожен орган окремо.

Богдан Олександрович закінчив свою лекцію словами «Будьте здорові та бережіть себе, адже у здоровому тілі – здоровий дух!»

Керівництво ННІ №1 висловлює щиру подяку за таку повчальну та цікаву лекцію. Ми вболіваємо за міцне здоров’я наших майбутніх поліцейських і впевнені, що вони прислухаються до кожного сказаного сьогодні слова.

                            Відділення соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X