Українська версія сайту

Місто з вікна трамваю

03-03-2015

Погода не є перешкодою для духовного розвитку курсантів. Так, 3 березня першокурсники факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції провели чудову екскурсію трамваєм, організовану викладачем кафедри автомобільної підготовки  ЦСФП НАВС майором міліції Демченком Юрієм Валентиновичем.

Комфортний теплий трамвай проїхав по маршруту Поділ-Пуща-Водиця, екскурсовод жваво розповідав цікаві факти про місто та пам’ятки архітектури. Курсанти мали змогу більше поспілкуватися з викладачем та між собою у невимушеній обстановці. Краса старого Києва та казкові місця Пущі-Водиці запали в душу кожному.

Одним із найцікавіших моментів було трамвайне депо на Куренівці. Там курсантам було показано як працюють трамваї та як вони обслуговують маршрути. Не можна не згадати про цінну пам’ятку - перший трамвай у західній Європі, який досі знаходиться у майже ідеальному стані. Неможливо повірити, що ця диво-машина вагою у 9 тон справна та може перевозити пасажирів.

За невеликий проміжок часу нам вдалося поповнити свої знання, побачити чарівні місця природи та відпочити. Ми вдячні Демченку Юрію Валентиновичу за організацію виїзного заняття, згадки про поїздку надовго залишаться у пам’яті курсантів.

 Калашник Є.С.

 Скакун І.В.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X