Українська версія сайту

Міжнародна конференція «Ефективне розслідування через співпрацю»

01-10-2014

18-19 вересня 2014 року Генеральною прокуратурою України у співпраці із проектом Ради Європи «Пакет невідкладних заходів для України» було організовано та проведено у м. Києві міжнародну конференцію «Ефективне розслідування через співпрацю». У роботі конференції прийняли активну участь начальник кафедри досудового розслідування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції Національної академії внутрішніх справ Осауленко О.А. та професор кафедри Ієрусалімов І.О.

Під час проведення конференції було заслухано спеціальну доповідь Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини «Порушення прав і свобод людини в Україні: події листопада 2013 – лютого 2014 року», звіт Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування протиправних діянь правоохоронців та посадових осіб під час протестів в Україні у період з 18-20 лютого 2014 року в Києві та звіт групи громадянського спостереження «ОЗОН» «Мирні зібрання у м. Києві протягом 1-25 грудня 2013 року». Керівник Данського Незалежного органу з розслідування скарг на дії поліції пані Кірстен Дірман презентувала доповідь «Контроль за діями поліції та розслідування скарг на дії поліції в Данії».

В обговоренні доповідей та інших проблемних питань розслідування протиправних діянь правоохоронців та посадових осіб під час протестів в Україні у період з 18-20 лютого 2014 року в Києві взяли участь представники Адміністрації Президента України, комітетів Верховної Ради України, Генеральної прокуратури України, Головного слідчого управління МВС України, науково-педагогічний склад та слухачі магістратури Національної академії внутрішніх справ України.

Інформаційні матеріали отримані під час участі у конференції представниками кафедри досудового розслідування будуть використані під час проведення занять з навчальних дисциплін «Судові та правоохоронні органи України», «Кримінальний процес України», «Судові стадії кримінального провадження», «Практикум зі складання кримінальних процесуальних документів», а також у науковій діяльності науково-педагогічного складу кафедри.

 

Кафедра досудового розслідування

ННІПФПСКМ НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X