Українська версія сайту

Міжвузівська співпраця щодо адміністративно-правового забезпечення діяльності Національної поліції

15-12-2017

12 грудня цього року в Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася науково-практична конференція курсантів, студентів та магістрів присвячена 100-річчю підготовки охоронців правопорядку в Харкові (1917-2017рр.) на тему: «Актуальні проблеми адміністративно-правового забезпечення діяльності Національної поліції», де взяли участь курсанти ННІ №1 Анастасія Запорожець та Євгенія Мурзо.

На конференції також були присутні студенти та курсанти з Дніпра та Одеси, практики з підрозділів досудового розслідування та кримінальної поліції Національної поліції, які поділилися з учасниками власним досвідом.

Різноманітна тематика поданих тез вражала, але дівчата гарно підготувалися до виступу та гідно представили наш ВНЗ, ознайомивши аудиторію з актуальними проблемами сьогодення, які виникають в адміністративно-правовому забезпеченні діяльності Національної поліції та оновленими статистичними даними.

Презентувавши свої доповіді, курсанти Національної академії внутрішніх справ на високому рівні показали свої знання та обізнаність у власних темах, обґрунтовано відповівши на всі поставлені питання, за що їх було нагороджено Сертифікатами, а їхні роботи увійшли до збірника тез доповідей учасників науково-практичної конференції курсантів, студентів та магістрів.

Тож, дякуємо керівництву Національної академії внутрішніх справ та Харківському національному університету внутрішніх справ за чудову можливість приймати участь у заходах, що підвищують рівень знань здобувачів вищої освіти.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X