Українська версія сайту

На якій мові розмовляє бізнес або що цікавого в фінансовій звітності?

08-06-2017

Під такої назвою 7 червня в Офісі з фінансового та економічного аналізу у Верховній Раді України відбулася лекція на фінансову тематику, спікером якої виступив член Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів (ACCA or Association of Chartered Certified Accountants) Аліна Маркевич, участь в якій брав слухач магістратури інституту Владислав Школьніков. 

Дуже доступною та зрозумілою мовою було пояснено на практичних прикладах особливості аналізу фінансової звітності конкретних підприємств, установ та організації. Лектором було відмічено той факт, що для розуміння фінансового положення об’єкта перевірки необхідним є також розуміння специфіки діяльності суб’єкта господарювання, в тому числі наявність достатньої інформації про операційну діяльність та про бізнес-плани компанії на майбутнє.

Крім того, дуже цікавим та змістовним був блок питань, що стосувався особливостей укладення договорів франчайзингу в Україні з відомими брендами світу.

Керівництво інституту впевнено, що подібні заходи сприяють професійному зростанню здобувачів ступеня вищої освіти академії як майбутніх правоохоронців – професіоналів у боротьбі з злочинами економічного та корупційного спрямування.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X