Українська версія сайту

Нагородження найкращих клініцистів-правопросвітників ННІ №1

10-12-2018

10 грудня 2018 року з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права представники Солом’янської РДА та Четвертого київського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги нагородили найактивніших студентів-консультантів юридичної клініки «Захист» ННІ №1 за підвищення правової свідомості, культури та освіченості учнів загальноосвітніх шкіл міста Києва.

Нагородження відбулося під час підведення підсумків київського міського конкурсу учнівських есе з теми «Права людини та толерантність – основа розвитку успішної країни», що направлений на забезпечення додержання та поваги до прав і свобод людини й громадянина, запобігання їх порушенням з метою підняття рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань.

 

Нагородження найкращих клініцистів-правопросвітників ННІ №1

 

 

Нагородження найкращих клініцистів-правопросвітників ННІ №1

 

Сьогодні, коли на долю України випали найважчі часи, акумулювавши всі сили, відстоюючи свої території, захищаючи своїх громадян і свої переконання, слова терпимість, прийняття, повага набувають зовсім іншого змісту. Для нас українців - це не просто теорія, а дії і вчинки.

ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X