Українська версія сайту

«Наука ‒ це корінь і насіння...»

18-05-2021

17 травня до Дня науки в Україні на базі навчально-наукового інституту № 1 НАВС проведено круглий стіл «Роль і місце юридичної освіти у формуванні державної правової політики та державного управління».

«Наука ‒ це корінь і насіння...»

Участь у заході взяли молоді дослідники – здобувачі вищої освіти інституту. Під час роботи круглого столу проаналізовано питання місця юридичної освіти в правовій системі України, процесів її реформування відповідно до потреб сьогодення. Юридична освіта є тим підґрунтям для результативного реформування правової системи України, що забезпечить побудову нашої держави, закладе надійне підґрунтя для успішної професійній реалізації фахівців-юристів.

«Наука ‒ це корінь і насіння...»

Працівники бібліотеки інституту організували тематичну книжкову виставку до Дня науки.

Видатний український філософ, богослов і письменник Феофан Прокопович писав: «Наука ‒ це корінь і насіння...». Кожна зернина наукової ідеї, посіяна дослідником у родючий ґрунт експериментів і досвіду, проростає квіткою нового знання з міцним корінням істини. Тож зичимо всім науковцям продовжувати плекати дослідницьку цікавість і безперервний пошук істини для збагачення України та світу новими відкриттями.

ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X