Українська версія сайту

НАУКОВИЙ ГУРТОК КАФЕДРИ СПЕЦІАЛЬНОЇ ТЕХНІКИ ТА ОПЕРАТИВНОГО-РОЗШУКОВОГО ДОКУМЕНТУВАННЯ ПРОДОВЖУЄ ДОСЛІДЖЕННЯ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ БОРОТЬБИ ЗІ ЗЛОЧИННІСТЮ

19-09-2016

На кафедрі спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ організовано роботу наукового гуртка, до якого за власним бажанням увійшли найбільш талановиті курсанти навчального закладу. Науково-педагогічними працівниками кафедри для членів наукового гуртка розроблена тематика проведення наукових досліджень з актуальних проблем боротьби зі злочинністю в сучасних умовах.

19.09.2016 згідно затвердженого графіку було проведено чергове засідання наукового гуртка, під час якого розглядали питання про стан проведення наукових досліджень за обраними темами та підготовки наукових робіт. Крім того, обговорювали перспективи участі членів наукового гуртка у запланованих конференціях, круглих столах та інших наукових заходах. Окрему увагу було приділено підготовці тез виступів для участі у даних заходах та їх опублікуванню у відповідних збірниках матеріалів. Організаційно-методична допомога щодо проведення наукових досліджень кожному члену наукового гуртка надається не лише під час його засідання, а також індивідуально науково-педагогічними працівниками кафедри. Найбільш досвідчені працівники кафедри закріплені за членами наукового гуртка як керівники з підготовки наукової роботи.

 

Кафедра спеціальної техніки

та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X