Українська версія сайту

Навчання в «Школі молодіжного самоврядування»

15-12-2017

9-10 грудня консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Анастасія Запорожець, Євгенія Мурзо та Максим Перушко успішно пройшли навчання в «Школа молодіжного самоврядування».

Інноваційна освітня програма відбулась за підтримки Київського молодіжного центру та Першої Української Академії Політики з акцентом на менеджмент у місцевому самоврядуванні, програму з відточення лідерських якостей керування, конкурентоспроможності, надання молоді відповідної підготовки для подальшої політичної та громадської діяльності. Це були насичені два дні активного життя та розумового штурму.

Освітній курс допоміг знайти та об’єднати найкращих практиків, які існують на різних рівнях та довести наскільки дієвою може бути молодь. Багато продуктивних знайомств, нових пропозицій, ініціатив та цілей.    

Курсанти пройшли курс лекцій від провідних політичних діячів України, народних депутатів, українських дипломатів, політичних експертів, юристів, PR-менеджерів, помічників депутатів та лідерів громадських організацій, серед яких слід виділити: Ірину Сєрову – піар консультанта політиків та бізнесменів зі списку Forbes, кандидата юридичних наук та Інну Богословську – українського політичного і громадського діяча, народного депутата України III, VI та  VII скликань, голову Всеукраїнської громадської організації «Віче України», які надавали дуже корисні кейси та поради.

Спікерами даного заходу хотілось би подякувати за змістовні виступи, вміння правильно та цікаво подати інформацію. Це люди, які надихають, в яких хочеться вчитись. Дякуємо за знання, за досвід, яким ви ділитесь з молоддю, за відкритість та мотивацію!

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X