Українська версія сайту

Непереможним теж потрібна підтримка

18-11-2014

Україна в боротьбі за незалежність оплакала ебувала в постійному стані боротьби за незалежність. Наразі у важкі  для нашої Батьківщини час, кожен з нас в змозі допомогти перемогти сірі орди ворога, що темними хмарами, зі сходу  линуть на нашу неньку…

Національна академія внутрішніх справ також приклала руку до боротьби з окупантами, так за сприяння керівництва академії на базі ЦСФП НАВС був сформований батальйон міліції спеціального призначення «Миротворець» в складі якого було чимало працівників академії. Батальйон гідно показав себе під час АТО.

13.11.2014 року на базі бібліотеки ім. М.Бажана відбулася презентація благодійного проекту «Непереможні», метою якого є допомога важкопораненим бійцям АТО.Серед присутніх були автор, виконавець, учасник бойових дій в Авганістані, співорганізатор благодійного проекту «Непереможні» В’ячеславКупрієнко,поетеса Тетяна Яровіцина, учасник патрульного батальйону спеціального призначення «Миротворець» Сергій Федун, учасник АТО, психолог старший лейтенант міліції Віталій Горбатенко, художник Андрій Кулагін.

Під хвилюючі нотки віршів Тетяни Яровіциної, що присвячені воїнам, волонтерам, рідним і близьким героїв (які воюють на сході України) кожен присутній міг відчути той біль, ті переживання, той страх, той безмежний жах кровопролиття. Здавалось б в мирний час зібрались всі присутні а на душі так неспокійно. Гучними аплодисментами і словами подяки вітали учасників АТО Сергія Федуна та  Віталія Горбатенко. Вони розказали присутнім про весь жах війни, хоча його було видно й по їхнім очам, в яких далеко-далеко ще жеврів вогонь життя, патріотизму, відданості державі… Не приховали вони й того що безсумнівно повернуться в зону проведення АТО, тому що захисник – це не професія, а поклик душі.

Слово підтримав відомий митець з часів «Євромайдану» Андрій Кулагін, який поділився своїм баченням подій сьогодення, та продемонстрував присутнім свої картини на яких були зображені найяскравіші події «Революції гідності», на завершення вечору з піснями часів війни в Афганістані виступив В’ячеслав  Купрієнко, та порівняв сьогоднішню війну з війною в Афганістані, наводив приклади зі свого життя:

«… я был молодой и постоянно думал о том, как чувствуют себя эти люди, и постоянно чувствовал себя окупантом, и никак не мог подозревать что спустя много лет по моей родине будут ходить вооружённые люди…». А наостанок побажав міцного здоров’я героям, їхнім ріднім та волонтерам. На патріотичній ноті закінчився захід, присутні спілкувались з воїнами АТО та дякували їм.

Україна переможе!
Україна понад усе!
Слава Україні! 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X