Українська версія сайту

Новий голова юридичної клініки «Захист»

22-03-2015

Ефективність діяльності підрозділу, креативність у підході до вирішення нагальних проблем та комфортний, позитивний мікроклімат колективу безпосередньо залежить від уміння спілкуватися та організовувати роботу керівником.

За останній навчальний рік юридична клініка «Захист» зробила вагомий внесок у духовний розвиток молоді, провела чимало лекторіїв на правову тематику у школах, ліцеях, гімназіях міста Києва, охоче спілкувалася зі школярами та провадила активну громадську роботу.

За цей час громадяни України не мало раз зверталися до курсантів-консультантів за юридичною допомогою і отримували її – швидку, результативну, яка відповідає чинному законодавству.

Такими результатами клініка може пишатися завдяки організаторським здібностям її лідера.

Сьогодні, 19 березня, у навчально-науковому інституті підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС відбулось засідання під час якого пройшли вибори нового голови юридичної клініки «Захист», у зв’язку з тим, що курсант 3-го курсу Іван Дулкай, який перебував на посаді голови юридичної клініки, відбуває до практичних підрозділів для проходження стажування, а в подальшому випускається з академії. Ми бажаємо успіхів Івану в подальшій його практичній діяльності і сподіваємось на те, що набуті ним знання в академії, та безпосередньо в юридичній клініці, стануть корисними в його роботі. А новим головою став курсант 3 курсу – перспективний, відповідальний і рішучий – Василь Сливка, якого обрали члени юридичної клініки.

«Захисники» продовжують активно співпрацювати та залучатися підтримкою керівництва інституту. На засіданні був присутній заступник начальника інституту з навчально-методичної та наукової роботи Олександр Хуторянський, а також цього разу на засідання був запрошений заступник начальника відділу  організації науково-дослідної роботи - начальник відділення організації науково-дослідної роботи перемінного складу Олександр Калиновський.

Новий голова наполегливо взявся за виконання своїх обов’язків і вже на перших зборах провів обговорення тематики правопросвітницьких занять на наступний місяць, висунув пропозиції щодо покращення ефективності надання юридичної допомоги незахищеним верствам населення та розглянув невідкладні питання.

Тож, серце юридичної клініки «Захист» почало битися в новому ритмі та обіцяє знову і знову невпинно служити народу України!

Ірина Скакун,

секретар юридичної клініки «Захист»

Ярослав Малик

Керівник юридичної клініки «Захист»

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X