Українська версія сайту

НОВІТНЄ ОЗБРОЄННЯ ПОЛІЦІЇ

24-09-2015

У повсякденній діяльності перед поліцією стоять складні завдання по ліквідації озброєних правопорушників, захисту громадян від нападів та боротьбі зі злочинними угрупуваннями.

Дана специфіка роботи вимагає наявності досконалих знань у правоохоронців. Саме таку мету ставить перед собою Національна академія внутрішніх справ.

Особлива увага у навчальному процесі майбутнього слідчого та оперативного працівника приділяється вивченню спеціальної техніки органів внутрішніх справ та методів її застосування.

З метою поглиблення знань курсантів кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції поєднує теоретичні заняття – семінари, лекції, конференції, круглі столи – з практичними – виїздами до практичних підрозділів органів внутрішніх справ, заняттями на навчальному полігоні, навчальному райвіділіакадемії тощо.

Так, 24 вересня 2015 року курсанти четвертого курсу факультету підготовки фахівців для підрозділів слідстваразом із науково-педагогічними працівниками кафедриспеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІПФПСКМ НАВС відвідали ХІІ Міжнародну спеціалізовану виставку "Зброя та безпека - 2015», яка проходила в м. Києві, проспект Броварський, 15 у міжнародному виставковому центрі.

Відомі вітчизняні виробники військової техніки представили широкий асортимент артилерійського озброєння, засобів зв'язку, спеціальної техніки та автоматизованого управління, боєприпасів, безпілотних розвідувальних літальних апаратів і багато іншого.

Також курсанти академіївзяли участь у практичному семінарі, який  проходив на цій виставці, що проводили представники закордонних та вітчизняних компаній, де ознайомилися з новітніми технологіями у сфері озброєнняармії та правоохоронців України.

Даний захід значно розширив спектр теоретичних знань курсантів щодо практичного застосування спеціальної техніки, засобів зв’язку, зброї, іншого обладнання у майбутній практичній діяльності після закінчення академії.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X