Українська версія сайту

Обговорення й втілення інноваційних методів викладання в освітній процес

17-02-2017

З метою поліпшення освітнього процесу та удосконалення її практичної складової в період переходу до інноваційно-знаннєвої моделі освіти, педагогічним колективом інституту спільно з представниками відділу організації та координації освітнього процесу, а також кафедри управління та роботи з персоналом, проведено методичний семінар «Інноваційні методи викладання у вищій школі».

Начальник відділу методичного забезпечення освітнього процесу Станіслава Колодейчак та доцент кафедри управління та роботи з персоналом Олена Лукашенко разом з науково-педагогічними працівниками інституту обговорили проблемні питання, які виникають при проведенні навчальних занять та шляхи їх вирішення,  впровадження в освітній процес інноваційних методів викладання, класифікації інновацій, критерії оцінювання інноваційного потенціалу педагогічного колективу академії. Також розглянули можливості максимального поєднання навчальних занять з практичною діяльністю працівників Національної поліції.

В першому семестрі цього навчального року в інституті вже започатковано поєднання теоретичних навиків курсантів з відпрацюванням їх на практиці під час виїзних занять на місце обслуговування. Здобувачі вивчали територію, збирали і узагальнювали інформацію, а по завершенню колективно працювали над помилками. Такий метод проведення практичних занять є цікавим для здобувачів і ефективним для засвоєння навчального матеріалу та в подальшому буде використовуватися в поєднанні з іншими імітаційними методами активного навчання.

Всі учасники заходу охоче приймали участь в обговоренні практичної складової освітнього процесу, алгоритму впровадження інновацій та дійшли висновку, що ступінь новаторства науково-педагогічних працівників, колективу академії та бажання  до освоєння нововведень – це шлях до підняття іміджу навчального  закладу.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X