Українська версія сайту

Огляд художньої самодіяльності 4-го курсу інституту

05-12-2016

І знову ми стаємо свідками чергового огляду художньої самодіяльності в ННІ №1 НАВС . На цей раз своїми талантами нас здивували   курсанти 4-х курсів  факультету №1 та №2 .

 На сцені глядачі побачили найталановитіших, найамбіційніших, найенергійніших представників 4 – го курсу, які не могли не здивувати всіх присутніх своїми талантами . Чудовими віршами, захоплюючими танцями, відвертими піснями,  котрі деколи викликають смуток та навіть сльози, тому що всі курсанти, які приймали участь у цьому заході виступають в останнє  у  стінах рідного інституту.

Виживання в холоді та голоді,надзвичайні прохання та неправомірні вигоди за них, несення служби курсантами НАВС, міжособистісні стосунки курсантів та офіцерів  між особовим складом, яскраві моменти за пройдений курсантський час, добро в серці кожного та шалені драйв-вечірки. Тому Еліна Денісова  подарувала всім присутнім пісню «Нас Бьют, мы летам». Настя Перебейніс і Настя Швець подарували всім присутнім запальний танець, Анна Конончук і Сергій Матюхов милозвучну пісню, а Михайло Степанюк вразив усіх піснею «Дембеля».

В наступному сюжеті курсанти продемонстрували  у вигляді КВН наскільки веселе життя у курсантів 4-го курсу. Дякуємо всім, хто зробив цей благородний крок – подарував частинку себе та своєї творчості.Сподіваємось на подальші зустрічі та бажаємо всім курсантам не зупинятись на досягнутому, розвивати своє творче «я» і завжди дарувати оточуючим свій талант.

Інститут бажає всім курсантам інституту творчої наснаги і натхнення, однодумців у творчих пошуках, завзятості й сміливості у своїх прагненнях!

                                                             Відділ соціально-гуманітарної роботи
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X