Українська версія сайту

Оперета «Фіалка Монмартру» — одна із останніх шедеврів Імре Кальмана

19-02-2015

17.02.2015 курсанти та слухачі навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів слідства та кримінальної міліції НАВС відвідали Київський національний академічний театр оперети - мюзикл відомого угорського композитора Імре Кальмана «Фіалка Монмартру».

Оперета «Фіалка Монмартру» — один із останніх шедеврів Імре Кальмана, — була поставлена в Парижі. Цей твір автор присвятив своїй молодій дружині — російській актрисі Вірі Макінській.

За витонченою романтичною назвою вистави прихована історія богемного життя з його невід’ємними елементами – любовним трикутником, грошима та авантюрними пригодами. 

В основі сюжету – реалії життя відомих митців: художника Рауля Делакруа, поета Анрі Мюрже і композитора Флорімона Ерве. Доля не посміхається героям, але вони не впадають у відчай і вірять, що на них чекає успішне майбутнє, варто тільки Анрі та Марселю написати тріумфальну оперету «Карамболіна», а Раулю – чудовий портрет своєї коханої Нінон.

В опереті, що написали Марсель і Анрі,  Нінон готує головну роль,  але раптово заради грошей вона зриває прем`єру та тікає зі своїм вельми заможним покровителем. Замість неї на сцену виходить Віолетта – гарна, добра і щира дівчина, яка продає фіалки у Парижі на  Монмартрі…

Вистава «Фіалка Монмартру» від Національної оперети зворушить реалістичним чуттєвим сюжетом, порадує яскравістю оригінальних костюмів персонажів і складних декорацій, вразить чарівним співом і вишуканою хореографією, покращить настрій та залишить незабутні приємні враження.

Вистава користується популярністю у столичної публіки, про що свідчать позитивні відгуки і постійні аншлаги.

Вистава, яка дарує змішані відчуття, від безвиході та розпачу, до надії зі сльозам на очах та теплом в серці. До теми пороку, дуалізму людської душі зверталось багато класиків, та те що ми побачили на сцені, завдяки режисеру, є зрозуміло та естетично.

Курсанти й слухачі отримали велике задоволення від перегляду вистави та дуже вдячні керівництву Національної академії внутрішніх справ за можливість відвідати Театр оперети. 

Слухач ФПФПС Крістіна Сак 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X