Українська версія сайту

Оперетта «Весела вдова»

03-02-2015

3 лютого 2015 року слухачам та курсантам Національної академії внутрішніх справ випала нагода відвідати театр Оперетти у м. Києві.  

Для нашого перегляду була представлена оперетта «Весела вдова» — одна з перших оперет австро-угорського композитора Франца Легара. Це одна з найпопулярніших оперет у світі. «Веселу вдову» заслужено називають «королевою оперетт».  Це дотепна історія про любов і великі гроші, в якій прерплітаються віртуозна легкість комедійної інтриги, різноманітні типи дійових осіб та побут великосвітського життя.  

 

Оперетта була поставлена режисером - постановник та сценографом – лауреатом Національної премії ім. Тараса Шевченка, н. а. України Сергієм Сміяним, у якій яскраво зіграли свої ролі заслужені артисти України: Ганна Довбня, Сергій Боднаренко, Ірина Лапіна, Сергій Павліном, Микола Бутковський та інші. 

Нас приємно вразила постановка вистави, гра акторів та сюжет оперетти, який відобразив реалії життя людей різних верств, їхні емоції та та почуття. 

Вдячні керівництву Національної академії внутрішніх справ за можливість відвідати Театр оперетти та отримати незабутні враження. 

 

 

Слухач магістратури

ФПФПСКМ НАВС

Баран Емілія

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X