Українська версія сайту

Організація науково-дослідної роботи здобувачів

12-09-2017

З метою залучення до наукової роботи талановитої молоді відділ організації науково-дослідної роботи академії спільно з працівниками інституту 11 вересня провели семінар «Особливості організації науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти НАВС» для курсантів, студентів та слухачів ННІ №1.


Здобувачів ознайомлено з організацією роботи наукового товариства, наукових гуртків, курсантського та студентського самоврядування. Заступник начальника відділку організації науково-дослідної роботи Олександр Калиновський  розпочав розмову із загальних аспектів діяльності різних гуртків академії, розповів про важливість участі в наукових заходах. Представники від кафедр ознайомили з їх діяльністю, окреслили всю значимість творчого підходу до реалізації освітнього процесу і закликали співпрацювати та активно брати участь в різни заходах.


Старший науковий співробітник відділу забезпечення навчального процесу Наталія Цюприк акцентувала увагу на організації наукових заходів, розповіла про діяльність товариства та юридичної клініки інституту та багато інших питань організаційного характеру.


Курсанти, як ніхто інший розуміють один одного: спільні проблеми, спільні мотивації, спільні думки. Тому голова наукового товариства Дмитро Столяренко довів всю систему з середини, як все відбувається в житті, що нового отримуєш, як це допомагає в подальшому житті. Зацікавлених багато, ініціатива присутня, тому сподіваємось, що здобувачі будуть злагоджено працювати, отримувати освіту, навички та якості справжнього юриста.


Активне життя – запорука успішного майбутнього. Отримати освіту мало, здобути освіту – ось що потрібно! Саморозвиток – це життєве кредо здобувача, адже постійно оновлюючи свою базу знань, обов’язково будеш на вершині успіху.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X