Українська версія сайту

Організація та особливості роботи працівника кримінальної поліції на території обслуговування

31-10-2016

З метою відпрацювання алгоритмів дій працівника кримінальної поліції та закріплення отриманих знань та умінь під час додаткових занять із практичними працівниками  Національної поліції науково-педагогічними працівниками кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування ННІ №1 було проведено ряд практичних занять «Ознайомлення оперативного працівника кримінальної поліції з територією обслуговування».

Так, впродовж жовтня, із курсантами 5-ти навчальних груп факультету № 2 (кримінальна поліція) проведено додаткові практичні заняття у позанавчальний час за межами навчального закладу, а саме на території обслуговування Вишнівського відділення поліції  Києво-Святошинського ВП ГУ НП в Київській області та на території обслуговування Солом’янського УНП ГУ НП в м. Києві.

Цілеспрямований процес передачі і засвоєння знань, умінь, навичок здійснювався під керівництвом завідувача кафедри Михайла Маркова, викладача Василя Варваринця та старшого викладача Олега Ємця.

Кожен науково-педагогічний працівник реалізовував диференційований підхід при підборі груп для спільної діяльності на практичних заняттях, провів інструктажі та забезпечував пряме та опосередковане керівництво.       

Курсанти, використовуючи теоретичні знання, аналізували  оперативно-тактичну ситуацію, розвивали  вміння спостерігати та пояснювати явища, що вивчаються, а також  вміння приймати відповідне рішення. По закінченню додаткових практичних занять із курсантами проводилось обговорення результатів про виконання поставлених завдань із роз’ясненням проблемних питань оперативно-службової діяльності поліції та здійснювалася перевірка документації, що складалася юними правоохоронцями.

Такі практичні заняття значною мірою забезпечують відпрацювання умінь і навичок прийняття практичних рішень, що ґрунтуються на теоретичній основі, розвивають логічне мислення, вміння аналізувати явища, узагальнювати факти, сприяють регулярній і планомірній самостійній роботі у процесі професійної діяльності.

Першочерговим завданням навчального закладу є забезпечення високої якості підготовки фахівців у навчальних закладах системи МВС. Досягти бажаних результатів можна шляхом інтенсифікації освітнього процесу та максимальної мобілізації волі, моральних і фізичних зусиль викладачів та здобувачів вищої освіти.

Науково-педагогічні працівники нашого інституту докладають максимум зусиль заради успішного професійного майбутнього наших випускників!

Кафедра спеціальної техніки

та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X