Українська версія сайту

Особливості діяльності підрозділів протидії наркозлочинності

20-11-2017

Під такою назвою 1 листопада в ННІ №1 відбувся науково-практичний семінар, який організували фахівці наукової лабораторії з проблем кримінальної поліції за участю здобувачів вищої інституту.

Зі словами вітання до учасників науково-практичного семінару звернувся заступник директора з навчально-методичної та наукової роботи Валерій Власенко та завідувач наукової лабораторії Стрільців Олександр.

Учасники семінару зосередили свою увагу на таких актуальних для сьогодення питаннях, як: явище наркоманії та шляхи його подолання (курсант 302 навчальної групи Дарина Лемак), сучасні способи поширення наркотичних засобів (студент 301 навчальної групи Наталія Тута).

Про основні тактичні прийоми обшуку та виїмки наркотичних засобів у особи доповіла курсант 305 навчальної групи Олександра Печенюк, про профілактику наркоманії серед молоді – курсант 305 навчальної групи Анастасія Запорожець, а на досвіді зарубіжних країн у боротьбі з наркоманією наголосила студентка 301 навчальної групи Юлія Мирончук.

Загалом, у дружній атмосфері понад 30 учасників науково-практичного семінару активно брали участь в обговоренні особливостей діяльності підрозділів протидії наркозлочинності.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X