Українська версія сайту

Особливості підготовки фахівців кримінального аналізу та кіберполіції.

16-07-2018

Стрімкий розвиток інформаційних технологій досить сильно трансформує світ. Разом з тим відкритий та вільний кіберпростір розширює свободу і можливості людей, збагачує суспільство,створює новий глобальний інтерактивний ринок досліджень, ідей та інновацій, стимулює відповідальну та ефективну роботу влади, але і створює загрози для безпеки держави, суспільства та окремих користувачів.       
  Отже, питання забезпечення належної кібербезпеки наразі є відкритим.   Враховуючи швидкий розвиток даної сфери діяльності поліції та необхідність виконання вищезазначених завдань постала необхідність у комплексній підготовці високваліфікованих фахівців у сфері боротьби з кіберзлочинністю.
   Таким чином,16 липня завідувачем  кафедри забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування, кандидатом юридичних наук, доцентом, полковником поліції Герасименко Ларисою Володимирівною та завідувачем кафедри інформаційних технології та кібернетичної безпеки, кандидатом технічних наук, професором Корнейком Олександром Васильовичем було проведено ознайомчу лекцію для курсантів 3-го курсу ННІ №1 щодо особливостей підготовки фахівців кримінального аналізу та кіберполіції.

      Наприкінці заходу курсанти отримали відповіді на запитання, які торкалися найбільш актуальних питань щодо вимог до кіберполіцейського та щиро дякували за нові набуті знання та цікаво проведений час.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X