Українська версія сайту

Особовий склад інституту «За чисте довкілля»

10-04-2017

8 квітня, напередодні Великодня, в рамках проведення щорічної Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», особовим складом інституту було організовано та проведено день благоустрою.

Участь в акції взяли близько 500 осіб, у тому числі керівництво, працівники курсової та адміністративної ланки, співробітники кафедр та наукових лабораторій, а також здобувачі вищої освіти інституту, які працювали  із завзяттям, змагались, хто краще прибере закріплену територію.

Незважаючи на дощову погоду, особовий склад інституту проявив згуртованість під час толоки, привели до належного санітарного та естетичного стану зелену зону, прибудинкові території, упорядкували спортивні майданчики, навчально-криміналістичний полігон, плац, пішохідну та проїжджу частину, а також аудиторії, кабінети та інші приміщення інституту. Висаджено дерева, кущі та квіти.

Ніхто не стояв осторонь. Працювали з усмішкою, гарним настроєм, розуміючи, що робиться це, насамперед, для нас. І не важливо, скільки сміття прибрали – головне, що цим виявляється любов до рідного закладу, рідного міста і бажання зробити світ красивішим.

Керівництво інституту щиро дякує всім за згуртовану та активну участь в акції й успішне завершення запланованих робіт.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X