Українська версія сайту

Отримання та перевірка інформації відносно особи або об’єкта, який представляє інтерес для працівників оперативних підрозділів

15-11-2016

Такою була тема навчально-практичного заняття, яке проводив завідувач кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування Михайло Марков з курсантами інституту у поза навчальний час на території обслуговування Вишнівського відділення поліції Києво-Святошинського відділу поліції ГУ НП в Київській області.

Використовуючи здобуті теоретичні знання та практичні навички в освітньому процесі під час семінарських та практичних занять в інституті, курсанти виконували  поставлене перед ними навчально-практичне завдання за межами навчального закладу в умовах найбільш приближених до реальних.

В ході виконання завдання, курсанти, синтезуючи  свої знання, навички, вміння, інтелект, розумові здібності, психологічні та моральні якості, а також маючи мінімум інформації, проводили відповідні заходи відносно визначеної особи або об’єкту, які представляють інтерес для практичних працівників оперативних підрозділів. Такі дії покликані перевірити отриману попередню інформацію та зібрати більш повну та конкретну шляхом опитування громадян, перевірки через відкриті джерела і обліки.

За результатами проведених заходів та виконання поставлених завдань курсанти у письмовому вигляді, а саме рапортами, доповіли Михайлу Маркову та отримали у відповідь конкретний аналіз допущених помилок і рекомендації щодо правильних дій в аналогічних ситуаціях.

Науково-педагогічні працівники кафедри продовжують й надалі проводити навчально-практичні заняття такого типу, адже  успіх поліцейської діяльності залежить від уміння її виконувати в реальних умовах.

Кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X