Українська версія сайту

Перші кроки до майбутньої професії

08-10-2018

З нагоди свята Дня юриста на кафедру забезпечення фінансової безпеки та фінансового розслідування ННІ №1 НАВС завітали гості з Київської малої академії наук, а саме школярі 11 класів. Під час зустрічі майбутніх абітурієнтів було ознайомлено з професією юриста, що по праву вважається однією з найбільш затребуваною в сьогоднішньому суспільстві.

Завідувач кафедри Лариса Герасименко зазначила, що уявити собі сучасне життя без кваліфікованих юристів просто неможливо. Саме вони допомагають нам розібратися в тонкощах правових процедур. Окрім роботи в правоохоронних органах, судових інстанціях, навчальних закладах, юристи прямують у сферу охорони авторських та суміжних прав, аналізу стану ринку на предмет недобросовісної конкуренції, та міжнародних відносин. Інколи юристам доводиться зустрічатися з ситуаціями, коли від них вимагається міцна витримка, значна напруга розумових та моральних сил, вміння володіти власними емоціями, тому дана професія є не легкою та потребує цілковитої самовіддачі.

 

Перші кроки до майбутньої професії

 

Виступаючи перед присутніми, професор кафедри Олена Тихонова зазначила, що професія юриста - це, перш за все, величезний рівень відповідальності. Від їх рішень іноді залежать долі людей, підприємств і навіть держав. І, не дивлячись на те, що з кожним роком число абітурієнтів, які бажають здобути цю професію стає все більше, але і вимоги до майбутніх спеціалістів також зростають.

 

Перші кроки до майбутньої професії

 

Заступник начальника інституту Леонід Михалишин ознайомив гостей з матеріально-технічною базою, умовами проживання та харчування в освітньому закладі. Він також зауважив, що в академії створені всі умови як для навчання, так і для комфортного дозвілля, а також побажав майбутнім абітурієнтам наснаги та успішного складання вступних випробувань.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X