Українська версія сайту

Перший чемпіонат зі стронгмену серед працівників МВС України

12-09-2016

Раніше це називали богатирськими іграми, козацькими розвагами, а сьогодні це звучить солідно: Перший Чемпіонат України зі стронгмену серед працівників та військовослужбовців центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовує та координує Міністр внутрішніх справ України.

Так, 11 вересня 2016 року на тренувальній базі федерації стронгмену України, що знаходиться в парку «Дружби народів» (екстрім-парк) були проведені перші в історії змагання серед працівників МВС України. Курсанти Національної академії внутрішніх справ з різних інститутів отримали можливість бути присутніми на даному спортивному заході.

 Метою проведення чемпіонату є зміцнення фізичної загартованості, здоров’я, сприяння подальшому зростанню професійної майстерності працівників МВС. Головний рефері змагань, володар титулу «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк і просто людина з великої літери зазначив: «Нам потрібна сильна поліція, сильні правоохоронці», а також пообіцяв неупереджене та справедливе суддівство.

Учасниками змагань були 4 команди, що представляли різні силові структури, а саме: Національна поліція України, Державна прикордонна служба і Державна служба з надзвичайних ситуацій. Програма змагань налічувала конкурсів, що включали в себе різноманіття неабияких силових навантажень. Вражала не тільки надзвичайна сила конкурсантів, але і командний дух, енергія заряду заполонила вболівальників. Також можливість отримати хвилину слави була надана вболівальникам. Так, курсант 4-го курсу, факультету №2 Вадим Куліш вразив не тільки глядачів, але і знаних силачів своїми вміннями. «Фізична підготовка важлива складова в житті кожної людини, а тим паче для поліцейського. Знаєте, після перемоги в конкурсах я відчув потужну енергію, запал енергії, тому я ще з більшою відповідальністю буду займатись спортом», - поділився своїми емоціями Вадим. Не оминули увагою інших курсантів нашого закладу, яких назвали почесними богатирями.  Окрасою чемпіонату став конкурс «Найестетичніша станова тяга» серед дівчат. Курсантки охочіше брали участь в змаганнях, боротьба за титул була напруженою, але силачі визначили найгарнішу техніку виконання вправи. Була запекла боротьба за перемогу, яку отримала команда, що представляла ДСНС, а силачі команди від Національної поліції отримали бронзу. По завершенню чемпіонату всі вболівальники мали можливість сфотографуватись з учасниками, з головним силачем країни, отримати настанови від професіоналів стронгмену. 

 

                                   Журналіст наукового товариства Руслана Дон

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X