Українська версія сайту

Підготовка фахівців високого рівня

04-11-2016

З метою підготовки академією фахівців високого рівня в ННІ № 1 з курсантами проводиться ряд додаткових заходів, які мають практичну спрямованість, а саме: факультативні заняття, додаткові заняття із практиками, виїзні заняття на територію обслуговування, майстер-класи, показові судові засідання та різні екскурсії до практичних підрозділів Національної поліції.

Важливим моментом у підготовці висококваліфікованого слідчого-криміналіста є всебічний розвиток та наглядний приклад проведення експертиз, тому курсанти 315 навчальної групи 3-го  курсу інституту відвідали Державний науково-дослідним експертно-криміналістичний центр МВС України. Саме цей Центр забезпечує майже 80 % потреб досудового і судового слідства у проведені експертиз у кримінальних провадженнях. Він дає змогу пов’язати наукові знання з практикою, і тим самим збільшує рівень розкриття злочинів, а, отже, зменшує рівень злочинності.

Під час перебування в ДНДЕКЦ курсанти завітали і до музею криміналістики, де ознайомились з експонатами, які колись були вилучені у злочинців, після чого досліджувалися у лабораторіях цього центру.

Також юнаки та дівчата спостерігали за роботою лабораторій, а саме різних видів досліджень: біологічних, фізико-хімічних, балістичних та холодної зброї, вибухотехнічних, авто технічних, техніко-криміналістичного дослідження документів та товарознавчих експертиз.

Заняття на базі Центру було досить змістовним, а головне корисним для майбутніх слідчих, які повинні володіти навиками криміналіста, щоб якісно та швидко здійснювати досудове розслідування. Саме знання є запорукою їх успіху в майбутньому.

Відділ соціально-гуманітарної роботи

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X