Українська версія сайту

Підведення підсумків навчання в школі молодших командирів інституту

02-12-2016

30.11.2016 року проведено завершальне в цьому році заняття в школі молодших командирів ННІ № 1

Протягом першого семестру згідно тематичного плану в школі молодших командирів проведені заняття з функціональної, стройової, психологічної підготовки.

За ініціативи керівництва ННІ № 1 та кафедри управління та роботи з персоналом, в рамках функціональної підготовки  завідувачем кафедри полковником поліції Доценко Олександром Сергійовичем проведено ряд занять з молодшими командирами 2-4 курсів ННІ №1 «Особистий приклад командира для підлеглих, його поведінка та старанність щодо зразкового виконання службових обов’язків. Робота молодшого командного складу щодо визначення морально-ділових якостей курсантів проведення індивідуально-виховної роботи, навчання та виховання підлеглих».

Психологічна підготовка проводилась психологом відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення Національної академії внутрішніх справ Шестопаловою Ю.С. вивчені теми «Позитивний імідж майбутнього поліцейського», «Службова дисципліна особливості ділового спілкування при субординації та координації», «Динаміка розвитку та формування колективу особливості функціонування малих груп», «Роль молодшого командира у груповій згуртованості та підтриманні позитивного соціально-психологічного клімату  в курсантському колективі», «Профілактика адективної поведінки».

Стройовому вишколу, на чолі із заступником директора інституту майором поліції Хуторянським О.В., навчали курсові офіцери. Вивчали положення Стройового статуту Збройних сил України, а саме «Строї та управління ними», «Стройові прийоми рух без зброї», «Виконання військового вітання, вихід із строю, повернення у стрій та підхід до начальника», а також  методику організації та проведення занять зі стройової підготовки перемінного особового складу.

                                                        Відділення соціально-гуманітарної роботи
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X