Українська версія сайту

Підвищення практичного досвіду консультантів юридичної клініки «Захист»

05-10-2018

5 жовтня консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 Яна Лесик та Євгенія Мурзо виступали з науковими доповідями під час Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Безоплатна правова допомога в Україні: шляхи подальшого розвитку та модернізації», яка відбулася у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

У заході взяли участь судді, правозахисники, представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадські організації, студенти та курсанти, зокрема – представники таких юридичних клінік Києва: «Соломон» Криворізького факультету Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, юридична клініка Академії адвокатури України та інші.

Конференцію з вітальними словами відкривала проректор Дніпровського державного університету внутрішніх справ Лариса Наливайко, яка зазначила, що захід був ініційований юридичною клінікою «Істина», яка активно працює на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

Конференція проходила у незвичайному форматі: виступи студентів та курсантів, які представляли до захисту свої наукові роботи, чергувалися з майстер-класами від спікерів-практиків.

Також висвітлювалися питання розвитку безоплатної правової допомоги в Україні, її ефективності та доступності, порядок подання та розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги, відповідальність за порушення законодавства про безоплатну правову допомогу. Виступи учасників конференції супроводжувалися цікавими дискусіями.

Після конференції керівництво університету підготувало для молодих науковців екскурсію містом. Учасники отримали неймовірне задоволення від почутого та побаченого.

Юридична клініка «Захист» ННІ №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X