Українська версія сайту

Підвищення професіоналізму та компетентності працівників комендатури

10-09-2018

З метою підвищення професійної майстерності працівників комендатури 10 вересня керівництвом ННІ №1 проведено заняття зі службової підготовки, під час якого обговорювалися питання організації всебічного забезпечення діяльності інституту відповідно до керівних документів за встановленими нормами.

 

Підвищення професіоналізму та компетентності працівників комендатури

 

Цей захід став важливим кроком для підвищення професіоналізму. На організаційних зборах обговорювались основні нормативно-правові акти, які регламентують діяльність комендатури: наказ МВС України від 03.08.2017 №1214 «Про затвердження правил пропускного режиму на території Національної академії внутрішніх справ»; накази НАВС від 01.11.2016 №1575 «Про уведення в дію Правил внутрішнього розпорядку Національної академії внутрішніх справ» та від 11.11.2016 №1672 «Про порядок збору і подання оперативної інформації».

Спільне обговорення нормативно-правової бази та найбільш актуальних питань працівниками комендатури слугувало підґрунтям для удосконалення практичних навичок із забезпечення публічної безпеки і порядку, опанування методик навчання та виховання підпорядкованого особового складу. Необхідно зазначити, що першочерговим завданням даних організаційних зборів було формування професійної самосвідомості як працівників нашого інституту, так і працівників поліції загалом. Організація та забезпечення охорони, оборони, пропускного і об’єктового режиму на території є важливим завданням працівника комендатури.

Також увага акцентувалася на прийомах та засобах забезпечення особистої безпеки і особового складу інституту під час виникнення надзвичайних ситуацій і у разі настання екстремальних умов.

 

Підвищення професіоналізму та компетентності працівників комендатури

 

Формування високої психологічної стійкості працівників комендатури, розвиток у кожного пильності, логічного мислення, пам’яті та інших професійних навичок є першочерговим завданням керівництва академії.

Головною метою службової підготовки працівників комендатури є їх професійне зростання, підвищення професіоналізму та культури, компетентності й відповідальності у виконанні своїх обов’язків та основних завдань.

ННІ №1

 

 
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X