Українська версія сайту

Підвищення рівня знань у галузі спеціальної техніки працівниками інституту на виставці «Безпека-2016»

24-10-2016

З 18 по 21 жовтня 2016 року, з метою підвищення рівня знань у галузі спеціальної техніки та розширення інформації щодо новітніх засобів і комплексів, науково-педагогічні працівники кафедри спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування інституту Микола Кобець та Віктор Терещенко відвідали ХХІ Міжнародну спеціалізовану виставку «Безпека – 2016», що відбувалась у виставковому центрі «Київ Експо Плаза».

Організаторами цієї виставки виступили Міністерство внутрішніх справ України, Служба безпеки України, Державна прикордонна служба України, Державна служба спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Великий інтерес у відвідувачів виставки викликав широкий спектр спеціальної техніки, антитерористичного обладнання, технічних систем та засобів безпеки, систем телеспостереження, охорони периметру та контролю доступу, інформаційної безпеки і багато іншого, які будуть на оснащенні правоохоронних органів.

З метою забезпечення здобуття вищої освіти академія здійснює заходи, спрямовані на примноження та використання знань і умінь особовим складом, а також на формування гармонійно розвиненої особистості. Тому, науково-педагогічні працівники та курсанти академії постійно беруть участь у різних міжнародних виставках, щоб бути на пульсі новітніх науково-технічних досягнень і технологій, які можна використовувати в освітньому процесі та у подальшій практичній діяльності.

            Кафедра спеціальної техніки та оперативно-розшукового документування

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X