Українська версія сайту

Подорож у часі під час столичного авто-ретро фестивалю

03-10-2016

Уже декілька днів по Києву лунає гарна новина, що саме в нашому місті проходить вражаючий фестиваль ретро-автомобілів. Курсанти ННІ №1 не могли втратити такої можливості відвідати цю виставку, адже вона досить популярна по всьому світу.      

Фестиваль ретро-техніки «Old Car Land 2016» проходить на території київського Державного музею авіації. Це один з найбільших фестивалів України від організаторів Олд Кар Фест та Фестивалю малої авіації.

На це свято артефактів світового автопрому прибуло понад 700 машин різноманітних марок і класів із різних куточків України, а також із Великобританії, Німеччини, Польщі, Білорусії, Чехії та інших країн. На виставці представлені ретро-автомобілі: мотоцикли, велосипеди, мопеди, вантажівки, автобуси, тролейбуси, трамваї і навіть тепловоз. При цьому під час усього фестивалю в повітрі майоріли десятки літаків із Фестивалю малої авіації.        

Окрім цього, глядачів чекав сюрприз у вигляді історичної реконструкції від організаторів фестивалю «Цивілізація» та реконструйованого майданчика, де були представлені різні епохи. Також цікаво будо побачити найрізноманітнішу ретро техніку: телевізори, програвачі, холодильники тощо. 

Кожного, хто був там присутній, переповнювали шалені емоції. Усі експонати нагадували кадри вітчизняних фільмів, що давало змогу в уяві зробити подорож до минулого. Оскільки така подорож є найцікавішою і найдивовижнішою, ні для кого не буде новиною, що «ретро» знову повернеться до моди.

                                                                                        Факультет №1

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X