Українська версія сайту

Похід до Київського національного академічного театру оперети

09-10-2014

 «Весь мир — театр, а люди в нём — актёры.»
У. Шекспир

30 вересня Київський національний академічний театр оперети гостинно відчинив двері курсантам та слухачам магістратури ННІПФПСКМ НАВС. Особовий склад інституту із задоволенням поринув у культурне життя столиці.

Одним із шевдеврів, репертуару на жовтень 80 театрального сезону, стала оперета «Сільва». Сюжет вистави висвітлює конфлікт, який виникає у взаєминах головних героїв славнозвісної оперети І.Кальмана не втрачає актуальності і до нині. Дійсно важко повірити у те, що молодий аристократ знайшов своє кохання в кабаре. Зрозуміло, що батьки хлопця категорично проти нерівнього шлюбу. Однак для справжнього кохання перешкод не існує – переконує ця бурхлива  історія.

У виставі, яка досить легко сприймалась молодь знайшла для себе багато позитивних моментів не тільки як для одиниць суспільства, а і як для майбутніх співробітників ОВС, а саме: психологічні аспекти людей, елементи узгодження конфліктів  в особах головних героїв побачили розмаїття темпера метрів та характерів.

Отримавши низку позитивних емоцій, духовного та морального заряду, юні театрали задоволені проведенням та організацією даного заходу.

 Актив курсантського самоврядування інституту висловлює подяку керівництву навчального закладу та ВСГР за підтримку ідей щодо проведення заходу.

Голова курсантського самоврядування

О.І.Кузьмич

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X