Українська версія сайту

Попередження девіантної поведінки серед підлітків

08-12-2017

29 листопада студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1  Юлія Мирончук та Вікторія Дубініна  провели просвітницький лекторій на тему: «Шкідливі звички та їх вплив на організм підлітка» для учнів 7-А класу столичного ліцею №144 ім. Г. Ващенка.

Дана тема є актуальної серед сучасної молоді, тому студенти наголосили на впливі шкідливих звичок на здоров’я людини та на її життя. Юлія розпочала заняття з притчі «Все в твоїх руках», учні  уважно прослухавши її, змогли розтлумачити суть притчі та навести приклади з особистого життя. Вікторія розпочавши теоретичну частину про шкідливі звички зазначила як вони впливають на внутрішні органи людини, її зовнішність, провела паралелі між здоровою людиною та тою, що зловживає алкоголем, цигарками та наркотичними засобами.

Діти були дуже здивованими, навіть трішки збентеженими від результатів шкідливих звичок на організм людини, тому затамувавши подих слухали про відповідальність передбачену Кримінальним Кодексом та Кодексом України про адміністративні правопорушення.

Після теоретичної частини в учнів була змога засвоїти знання на практичному рівні. Здобувачі вищої освіти академії разом із дітьми розігрували ситуації пов’язані із шкідливими звичками та впливом дорослих на свідомість дітей.

Наприкінці заняття кожен з учнів мав можливість задати додаткове запитання до студентів-консультантів, що стосується даного лекторію.  На завершення консультанти наголосили, що своїми проявами девіантної  поведінки, підтриманням шкідливих звичок  вони  не  лише  руйнують  своє життя та здоров’я,  а  й здоров’я  майбутнього  покоління,  своїх  дітей  та  внуків – майбутнього  нашої нації.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X