Українська версія сайту

Поповнення новими колегами в юридичній клініці «Захист» ННІ № 1

30-09-2016

Юрист – одна з найвідповідальніших професій. Навчання юриспруденції важкий процес, який вимагає знань та зусиль від здобувачів вищої освіти. Курсанти, які бажають розвивати свої практичні навички та отримати безцінні знання юриспруденції, практичні вміння – плідно працюють у юридичній клініці «Захист» ННІ № 1.

21 вересня 2016 року відбулося засідання юридичної клініки під час якого до її колективу приєднались нові колеги, курсанти інституту. Їх вступ – це добровільне рішення, бажання працювати в дружньому колективі, спілкуватись на правову тематику та надавати безоплатну первинну юридичну допомогу.

На засіданні курсанти, разом з керівником та кураторами юридичної клініки «Захист», обговорили та затвердили план роботи, графіки надання консультацій громадянам та проведення правових лекторіїв у навчальних закладах у 2016/2017 навчальному році.

Приємно відмітити, що нові учасники мали чимало ідей та пропозицій. Так звані «старовіри» юридичної клініки пообіцяли допомогти в процесі спільних справ, ознайомити їх з важливими аспектами та бути справжніми друзями. Також на зібранні обговорено актуальні проблеми, труднощі та дієві шляхи їх подолання. Не дивлячись на те, що засідання проходило в робочій атмосфері, учасники юридичної клініки встигли розповісти про себе, познайомитись зі своїми колегами і вже домовитись про подальшу співпрацю.

У підтвердження своїх слів члени юридичної клініки «Захист» провели перше спільне заняття для ліцеїстів юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва. Курсант 3-го курсу Андрій Синоверський разом із новачками Русланою Дон та Оксаною Торбич провели профілактичну бесіду щодо недопустимої поведінки майбутній поліцейських у користуванні соціальними мережами. До відома ліцеїстів була доведена пам’ятка користування такими мережами, приведені приклади життєвих випадків негативного впливу на дітей та надані рекомендацій щодо користування різними популярними сайтами. Така виховна бесіда є дуже важливою та корисною у формуванні свідомості молодого покоління.

Перед здобувачами вищої освіти Академії поставлені важливі завдання, тому їх виконання вимагає відповідальності та віддачі своїй роботі. Бажаємо всім учасникам освітнього процесу і новачкам-членам юридичної клініки «Захист» ННІ № 1 творчого натхнення, продуктивності та успіху в юридичній діяльності.

                                                                                                  Юридична клініка "Захист"

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X