Українська версія сайту

Потенційне майбутнє – це ти!

04-07-2016

«Ми підтримуємо нашу молодь і, сподіваюся, це стане мотивацією для того, аби молоді люди ставили перед собою нові цілі і досягали своєї мети. Адже саме від нашої молоді залежить і майбутнє міста, і майбутнє країни», – саме такими словами підвів підсумок зустрічі з амбітною молоддю  Київський  міський голова Віталій Кличко.

30 червня в колонному залі Київської державної адміністрації відбулась зустріч очільника столиці з талановитою молоддю та вручення ним відзнак та грошових премій, які отримали близько сотні науковців, спортсменів, лідерів громадського сектору, студентів.

Серед них були нагороджені здобувачі вищої освіти навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ Синоверський Андрій та Гапон Ксенія в номінації за особливі досягнення в науці, які впродовж року активно займались науковою діяльністю, приймали участь різноманітних конкурсах наукових робіт слухачів та студентів.

Наші молоді науковці висловлюють свою вдячність усім співробітникам і викладачам академії, які не просто сприяли розкриттю їх потенціалу, а і усіляко підтримували та допомагали.

Що ж стосується усіх інших курсантів і студентів, то висловлюємо бажання долучатися до зайняття більш активної позиції, участі у житті академії, міста і країни в цілому, і не забувайте: «Потенційне майбутнє  – це ти!»

 

Наукове товариство курсантів ННІ №1 НАВС

 

 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X