Українська версія сайту

Повсякденна робота юридичної клініки «Захист»

29-11-2016

Юридична клініка має дві головні мети: соціальну, тобто надання безоплатної юридичної допомоги і правової інформації малозабезпеченим верствам населення та навчальну – працюючи у юридичній клініці, курсанти мають  можливість застосувати отримані теоретичні знання на практиці без відриву від навчання.

Надання юридичної допомоги – традиційно найпоширеніший тип клінічного навчання. Тому, курсанти під наглядом керівників та викладачів надають правову консультацію клієнтам юридичної клініки «Захист».

Впродовж тижня вже вдруге  до ЮК «Захист» звертаються громадяни, які потребують первинної та вторинної правової допомоги. Перший клієнт – це учасник бойових дій, якому знадобилась допомога в тлумаченні вимог законодавства з питань процесуального порядку отримання статусу інваліда війни. Другий клієнт – з питань складання позовної заяви до суду з питань розподілу майна.

Члени юридичної клініки надали клієнтам первинну правову допомогу та для подальшого супроводження їхніх справ у суді досвідченими юристами скоординували їх до четвертого центру з надання безоплатної вторинної допомоги, з яким вони співпрацюють.

Отже, юридична клініка «Захист» завжди чекає на нових клієнтів та з радістю їм допоможе!

                                                                                       Юридична клініка "Захист"
 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X