Українська версія сайту

Практичне бінарне заняття з представником юридичної компанії в ННІ № 1

02-09-2020

Однією з важливих складових набуття належних компетентностей майбутніми правоохоронцями є практична складова навчання, зокрема участь в освітньому процесі досвідчених практиків. Нещодавно Володимир Григорук, колишній оперативний працівник, юрист, а в майбутньому – адвокат, поділився досвідом практичної діяльності в оперативних підрозділах з курсантами 401 та 402 навчальних груп 4 курсу навчально-наукового інституту № 1 Національної академії внутрішніх справ.

Володимир розповів курсантам про роботу в підрозділах кримінальної поліції в Київській області та місті Києві, розглянув з ними правову основу, підстави та загальний порядок проведення оперативно-розшукових та оперативно-технічних заходів, а також помилки, яких можуть припускатися оперативні працівники. Також Володимир Григорук зауважив, що ця професія потребує не лише теоретичних знань, а й творчого підходу до своєї діяльності, нестандартного вирішення оперативно-слідчих завдань, особистих і ділових якостей поліцейського. Практик наголосив на нетиповій формі спілкування зі специфічною категорією громадян – наркоманами та раніше судимими, а також на значущості досконалого знання Закону України «Про оперативно-розшукову діяльність», кримінального процесуального та кримінального кодексів України, адже володіння нормативно-правовою базою – це запорука успішної правоохоронної діяльності. Крім того, він визначив роль, функції та завдання адвоката як процесуальної фігури в кримінальному провадженні.

Практичне бінарне заняття з представником юридичної компанії в ННІ № 1

Наприкінці заняття Володимир Григорук відповів на запитання курсантів і побажав успіхів у навчанні та майбутній професійній діяльності.

Кафедра оперативно-розшукової діяльності

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X