Українська версія сайту

Практичний досвід для майбутніх слідчих

31-10-2019

За роки навчання в академії майбутні фахівці органів Національної поліції мають здобути ґрунтовні теоретичні знання та сформувати необхідні практичні навички. З метою забезпечення практичної складової освітнього процесу кафедра досудового розслідування ННІ № 1 НАВС постійно залучає практичних працівників до проведення занять.

Практичний досвід для майбутніх слідчих

Зокрема, 30 жовтня на заняття з курсантами 4-го курсу ННІ № 1 НАВС доцент кафедри досудового розслідування інституту Ганна Степанова запросила оперуповноваженого відділу кримінальної поліції Подільського УП ГУНП у м. Києві лейтенанта поліції Людмилу Лемешко.

Практичний досвід для майбутніх слідчих

Зустріч у межах навчальної дисципліни «Складання кримінальних процесуальних документів» було присвячено обговоренню теми «Доручення слідчого під час проведення досудового розслідування».

Практичний досвід для майбутніх слідчих

Людмила Лемешко поділилася досвідом практичної роботи щодо виконання доручень слідчого безпосередньо під час огляду місця події та проведення окремих слідчих (розшукових) дій.

Практичний досвід для майбутніх слідчих

На занятті було проаналізовано вимоги до складання кримінальних процесуальних документів. Розглянуто особливості взаємодії органу досудового розслідування та кримінальної поліції, а також надання методичної та практичної допомоги слідчим працівникам оперативного підрозділу.

Кафедра досудового розслідування ННІ № 1 НАВС

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X