Українська версія сайту

Практичний досвід – запорука професіоналізму!

18-11-2016

З року в рік, вдалою стала комунікативна взаємодія між досвідченими працівниками практичних підрозділів Національної поліції та курсантів інституту Національної академії внутрішніх справ.

Курсанти, які вирішили себе пов’язати з професією слідчих та оперативних працівників, повинні чітко розуміти реалії практичної діяльності. Тому, традиційно, на допомогу їм приходять не тільки досвідчені науковці, але і практичні працівники.

 

За ініціативи заступника начальника Факультету №2 ННІ №1 Андрія Доброскока, було організовано та проведено зустріч майбутніх випускників 4-го курсу із заступником начальника Оболонського РУ ГУНП в м. Києві майором поліції Артемом Плосконосом. Який розповів про свій оперативний досвід у боротьбі зі злочинами в сфері економіки, про напрямки діяльності та функції установи, в якій працює. Також були проаналізовані практичні ситуації, реальні факти вчинених злочинів та найбільш резонансні події кримінального характеру.

Також, Артем Плосконосов обговорив з курсантами особливості розкриття та розслідування злочинів на території проведення антитерористичної операції, адже сам є учасником бойових дій та неодноразово приймав участь в спеціальних операціях по забезпеченню правопорядку, збереженню майна, життя та здоров’я осіб на вказаній території.

В ході дискусії курсанти цікавилися актуальними питаннями стосовно тем обговорення, на які, в свою чергу, отримали розгорнуті відповіді.

На завершення, Артем Плосконос, надав кілька слушних порад щодо подальшої практичної діяльності майбутніх правоохоронців та наголосив, що головним завданням в повсякденній роботі поліцейського – є дотримання принципу законності.

Сподіваємося, що закріплення фундаментальних теоретичних знань новимипрактичними навиками стануть запорукою професійного успіху майбутніх випускників академії.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X