Українська версія сайту

Практичний тренінг слідчого

19-06-2017

15 червня в інституті працівником слідчого відділення Лиманського ВП Соловянського ВП ГУНП в Донецькій області  Олександром Юріковим проведено практичний тренінг з курсантами 3-го курсу факультету №1 щодо  особливостей  розслідування кримінальних  правопорушень в зоні проведення антитерористичної операції на сході України.

Так, Олександр, який є випускником інституту, розповів здобувачам про ситуації, з якими стикаються правоохоронці під час виконання своїх службових обов’язків, заходи забезпечення кримінального провадження та їх процесуальне оформлення в екстремальних ситуаціях.

А саме цікаве розглянули під кінець - склади злочинів, які найчастіше вчиняються в зоні АТО, тобто незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Отримання корисної інформації в такому форматі необхідно  для того, щоб усі  присутні – майбутні слідчі, були обізнані та підготовлені, оскільки зазначена тематика набуває все більшого поширення в Україні.

Отож, проведення додаткових занять  за участю практичних працівників сприяє отриманню здобувачами вищої освіти необхідних знань, умінь та навичок практичної роботи в органах досудового розслідування Національної поліції України. 

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X