Українська версія сайту

Практичний тренінг як важлива складова освітнього процесу

09-10-2017

З метою передачі практичного досвіду для курсантів 4-го курсу кафедра  досудового розслідування ННІ № 1 запросила  старшого слідчого в особливо важливих справах ГСУ НП України Андрія Чмиря, який 2 жовтня спільно з Надією Моргун та Мариною Кулик провів практичний тренінг «Особливості досудового розслідування у кримінальних провадженнях щодо вчинення особливо тяжких злочинів».

Під час заняття Андрій Анатолійович розповів про особливості викриття злочинів, проведення слідчих (розшукових), зокрема, негласних слідчих (розшукових) дій, інших процесуальних дій, фіксацію їх ходу та результатів, збір доказів, взаємодію слідчих та оперативних підрозділів у кримінальних провадженнях.

Також практичним працівником були надані кваліфіковані відповіді на поставлені запитання присутніх з наведенням прикладів із власного досвіду та висловлені слушні практичні поради.

Завдяки цій зустрічі майбутні працівники Національної поліції змогли відкрити для себе багато цікавої та корисної інформації, необхідної для їх подальшої практичної діяльності.

 

Інші навчальні підрозділи

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

Київська обл.,
Києво-Святошинський р-н,
с. Віта Поштова

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 251 08 88

X
X